AnasayfaHaberler

22.10.2018 Baromuza Yapılan Ziyaretler

23.10.2018 17:37:26
22.10.2018 Baromuza Yapılan Ziyaretler

         Adalet ve Kalkınma Partisi 24-25-26 Dönem Manisa Milletvekili Sayın Selçuk ÖZDAĞ Manisa Barosu Başkan ve Organ seçimlerinde tekrar Baro Başkanı olan Av. Ali ARSLAN’ ı makamında ziyaret etmiştir. Ziyaret esnasında Baro Başkanına kitap hediye ederek, tebrik etmiş ve başarı dileklerinde bulunmuştur.

         Manisa Denizbank Sanayi Şubesi Müdürü Jale KARAKAYA ile Bireysel Bankacılık Portföy Yöneticisi Meltem Güler ÇAKIR Baromuzu ziyaret ederek Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN’ a başarı dileklerinde bulunmuşlardır.

         Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Zerrin İŞLER ve Yönetim Kurulu Baromuzu ziyaret ederek, Av. Ali ARSLAN’ a başarı dileklerini iletmişlerdir.

         Cumhuriyet Halk Partisi Gölmarmara Belediye Aday Adayı Özgür YILDIRIM Baromuza ziyaret ederek Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN’ a başarı ve iyi dileklerini iletmiştir.

         Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih BALABAN ve İl Yönetim Kurulu Baromuzu ziyaret ederek, Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN’ a başarı dileklerin de bulunmuşlardır.

         Manisa Eğitim İş Şube Başkanı Cem OK ve Yönetim Kurulu Baromuzu ziyaret ederek Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN’ a başarı dileklerini iletmişlerdir.