05-08.11.2018 Baromuza Yapılan Ziyaretler

9.11.2018 14:22:29
05-08.11.2018 Baromuza Yapılan Ziyaretler

05.11.2018 Pazartesi günü Yunusemre İlçesi Kent konseyi Başkanı Halil ARSLAN, Kent Konseyi Genel Sekreteri Mustafa BİLİR, Asiye METECAN, İlknur AHESTE, Yusuf ÇETİNKAYA, Engelli Meclisi Başkanı Rabia KESKİN, aile danışmanı Sema YILDIRIM, Kadın Meclisinden Zeynep İPEK, Gençlik Meclis Başkanı Yusuf ÇETİNKAYA Manisa Barosunu ziyaret ederek, Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN’ a tebrik ve başarı dileklerinde bulunmuşlardır.

07.11.2018 Çarşamba günü Manisa Büro Emekçileri Sendikası Şube Başkanı Ufuk DORUK ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Baromuzu ziyaret ederek, Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN’ a tebrik ve başarı dileklerini iletmişlerdir.

07.11.2018 Çarşamba günü Manisa Saruhan Otel Müdürü Cihan DİRİK ve Halkla ilişkiler sorumlusu Dilan ALPARSLAN Baromuzu ziyaret ederek, Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN’ a tebrik ve başarı dileklerinde bulunmuşlardır.

08.11.2018 Perşembe günü Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Eski Başkanı Necip BAYRAM, Dernek kurucusu Murat BARLIK Manisa Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler İlçe Yöneticisi Kıyasettin KARABAŞ ve Celalettin DENİZ Baromuzu ziyaret ederek, tebrik ve başarı dileklerini iletmişlerdir.

08.11.2018 Perşembe günü Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ercan AYYILDIZ ve Okul Öğretmenlerinden Nurcan YILMAZ Baromuzu ziyaret ederek, Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN’ a tebrik ve başarı dileklerini iletmişlerdir.