05.12.2018 Ankara Ziyaret

5.12.2018 17:24:27
05.12.2018 Ankara Ziyaret

Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN, Başkan yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN ile birlikte Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin FEYZİOĞLU’ nu ziyaret ederek, Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR, Kayseri Baro Başkanı Av. Cavit DURSUN, Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent ŞARLAN, Başkan Baş Danışmanı Zafer KÖKEN’nin ve Kocaeli Barosu Disiplin Kurulu üyelerinin bulunduğu ortam da Avukatlık Mesleğinin sorunları ve yapılması gerekenlerle ilgili sohbet etmişlerdir.

Hukukçu Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Hakim Ömer Uğur GENÇCAN’ ı makamında Baro Başkanı Av Ali ARSLAN, Başkan Yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN ve Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent ŞARLAN ile birlikte ziyaret etmişlerdir.