TBB Kompozisyon Yarışması

2.11.2017 11:30:20
TBB Kompozisyon Yarışması

Türkiye Barolar Birliğinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Birey olmak, Hukuk Devleti ve Cumhuriyet" konulu kompozisyon yarışmasında Birinciliği ve İkinciliği Manisalı gençlerimiz, Ali Egemen ÜZÜMCÜ ve Medine ŞAHİNKAYA aldı. Ödüllerini Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr. Metin FEYZİOĞLU ile Manisa Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN birlikte Ankara da vermişlerdir.

İkinciliği kazanan Manisalı gencimiz Medine Şahinkaya "Hüsamettin Cindoruk onur ödülü” töreninde ödüllünü Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr. Metin FEYZİOĞLU, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU ile Manisa Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN birlikte Ankara da vermişlerdir.