20 Ocak 2017 Soma Dernek Açılışı

22.01.2018 11:40:20
20 Ocak 2017 Soma Dernek Açılışı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU 20.01.2018 Cumartesi günü SOMA ilçesinde, Soma maden faciasında şehit olan işçilerimizin yakınları ve madenciler tarafından kurulan “SOMA 301 MADENCİLER SOSYAL VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ” açılışından önce Basın mensuplarına basın açıklaması yapılmış, sonrasında Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN, Madenci Aileleri ile vatandaşlarla birlikte “SOMA 301 MADENCİLER SOSYAL VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ” açılışını yapmışlardır.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU ile Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN Soma Maden Şehitlerinin Ailelerinin kurduğu derneğin açılışın dan sonra şehit annesi Gülsüm ÇOLAK’ı evinde ziyaret ettikten sonra Soma Maden Şehitliğine giderek soma maden şehitlerini ziyaret etmişlerdir.