04.03.2019 8 Mart Nurlupınar Etkinliği

5.03.2019 10:32:33
04.03.2019 8 Mart Nurlupınar Etkinliği

8 Mart Emekçi Kadınlar günü nedeni ile 4 Mart Pazartesi günü Nurlu Pınar Mahallesi çok amaçlı toplantı salonunda saat 13.00 – 15.00 arasında ”Kadın, Emek, Adalet” konulu toplantı yapılmıştır.

Toplantı öncesinde Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN Ahmet Bedevi mahallesi Muhtarı Turan ŞAHİN, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Tekin AYDIN, Turgut Özal Mahallesi Muhtarı İsmet BAKŞİ, Nurlu Pınar Mahallesi Muhtarı Süleyman SEVEN ve Adnan Menderes Mahallesi Muhtar adayı ÇETİN AKAR ile görüşerek toplantı hakkında bilgiler vermiştir.

Nurlu Pınar Mahallemizde yapılan çalışmaya Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Esra Deniz AĞAR ŞUDAŞDEMİR, Av. Ebru Elmas, Baro Avukatlarından Av. Elvan EVİRGEN SAKMAN, Av. İslim Betül KIRGIL POLAT, Av. Eda DEMİRKAYA Stajyer Avukatlarımız Melis SANCAK ve Belgin EFE katılmışlardır.