14.11.2019 “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü” Konulu Panel

14.11.2019 14:09:53
14.11.2019 “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü” Konulu Panel

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Manisa İl Müdürlüğü ve Celal Bayar Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırma ve Uygulama Merkezi iş birliği ile 14 Kasım 2019 tarihinde, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü” konulu panel düzenlenmiş olup, Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Duygu Alptekin, aynı fakülteden Psikoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Osman İyilikci, Manisa Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürü İlknur Yüksel, Manisa Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Merkezinden Av. Nezahat Bölge Atak’ın panelist olarak katıldığı program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İpek Özunan, akademik ve idari personel, davetliler ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşmiştir.