24.10.2018 Tarihinde Aramıza Katılan

25.10.2018 17:34:51
24.10.2018 Tarihinde Aramıza Katılan

24.10.2018 Çarşamba günü Manisa Adliyesi Konferans Salonunda düzenlenen Ruhsat Töreninde Stajını tamamlayan Av. Derya GİRGİN, Av. Zeynep EROL, Av. Ozan KÜÇÜK, Av. Mustafa GÜNDOĞDU, Av. Gamze Elif DOĞAN, Av. Oğuzhan YILDIRIM, Av. Kader KILIÇ, Av. Zehra OYİT, Av. İrem KIZMAZ, Av. İdris TANÇ ile Av. Cemre Selin SÜER Cübbelerini giymiş, Ruhsatlarını alarak Meslek hayatlarına başlamışlardır.

Ruhsat Törenine Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN, Başkan Yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN, Genel Sekreter Av. Metin ERDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Hayrettin Cem GÖYNÜK, Av. Özde DEMİREL, Av. Mehmet Anıl AKGÜL Ruhsat Alan Avukatlarımızın Aileleri, Yanında Staj yaptığı Avukatlar ile Yakınları katılmışlardır. Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN Ruhsat alan Avukatlara Meslek Hayatlarında Başarılar dilemiştir.