22.07.2020 Baromuzun Alaşehir Ziyareti

22.07.2020 09:52:09
22.07.2020 Baromuzun Alaşehir Ziyareti

Alaşehir ilçesi Avukatlarından Av. Harun YÜCEL’ in ofisini Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN, Baro Başkan Yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN ile Alaşehir Baro Temsilcisi Av. Mahmut HORASAN ziyaret ederek, kahve sohbeti yapmışlardır.

Alaşehir ilçesinde kuruluş çalışmalarını yürüten Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğini Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN, Baro Başkan Yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN ile Alaşehir Baro Temsilcisi Av. Mahmut HORASAN ziyaret ederek, Ahmet GÜNDÜZ ile gündemi değerlendirmişlerdir.

Baro Başkanı Av. Ali ARSLAN, Baro Başkan Yardımcısı Av. İbrahim YÖNETKEN ile Alaşehir Baro Temsilcisi Av. Mahmut HORASAN Alaşehir ilçesine yeni atanan Başsavcımızı ziyaret ettikten sonra yeni ofise taşınan Meslektaşlarımız Av. Fedayi KOZAN ve Av. Serdar ERDEN’ i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunmuşlardır.