13.06.2022 15:18:40

Türkiye Barolar Birliği 2022 yılı Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Ege Bölgesi Elemeleri Denizli Barosu ev sahipliğinde 11-12 Haziran 2022 tarihinde yapılmış olup, Staj ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Fatih MERİÇ, Takım Çalıştırıcımız Av. Hakan Emin HÜSEYNİ, Stj. Av. Aysima Ayşe KIR, Stj. Av. Ayşegül ÇEVİK, Stj. Av. Beyza KÖKSAL ve Stj. Av. Nuri KOCAMAN katılmışlardır. Baromuzu temsilen katılım sağlayan stajyer meslektaşlarımıza ve takım çalıştırıcımıza teşekkür ederiz.