Turgutlu Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Hakim Erol KUŞÇU'nun Baromuza Ziyareti

4.07.2022 15:48:20

Turgutlu Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Hakim Erol KUŞÇU Amasya’ ya görevlendirilmesi sebebi ile Manisa Barosu Başkanlığımıza ve Baro Başkanımız Av. Ümit RONA’ ya veda ziyaretinde bulunmuştur. Sayın Başkana Turgutlu Adliyesindeki görevi sırasındaki emekleri için teşekkür eder, Amasya Adliyesindeki yeni görevinde başarılar dileriz. Sayın Başkan veda ziyaretinde tüm meslektaşlarımıza selam ve sevgilerini iletmiştir. Nazik ziyaret için kendisine teşekkür ederiz.