Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz ERGÜN' ün Baromuza Ziyareti

22.03.2024 18:00:00
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz ERGÜN' ün Baromuza Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz ERGÜN, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sayın Mehmet PALABIYIK, MHP İl Başkanı Sayın Cüneyt TOSUNER, Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Ahmet TÜRKGÜLER, Genel Sekreter Yardımcıları Sayın Ali ÖZTOZLU ve Sayın Metin MEMİŞ, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Sayın Şener ÖZTEN, MHP İl Başkan Yardımcısı ve Türk Hukuk Enstitüsü Manisa Şube Başkanı Baromuz Üyesi Sayın Av. Sezer Berkay ÇELİKKANAT, Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı Baromuz Üyesi Sayın Av. Emirhan SALLITEPE, Türk Kızılay Manisa Şube Başkan Vekili ve Hukuk Enstitüsü Manisa Şube Başkan Vekili Baromuz Üyesi Av. Özer TEKSİN, Baro Başkanımız Av. Ümit RONA’ yı makamında ziyarette bulunmuşlardır. Ziyarete Baro Başkan Yardımcımız Av. Ayşe HASAR, Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi - Kurul Başkanı Av. Sinem DENİZ ONAT, Manisa Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Sinem SART URGANCI’ da katılmışlardır.